Spánek a....

26.08.2019 12:20

Výsledek obrázku pro spanek

Zhruba dvacet pět let prospíme a taky záleží i jak.....

Ale dnes bych rád jíné o spánku a to jak si jej užíváte?

Když člověk se ukládá k spánku tak za celý den má nahromaděno spoustu zážitků, informací a podobně. No a pak jak usnout když se vám honí hlavou myšlenky.

A VLASTNĚ JE TO TAK PROSTÉ. 

Mít ve svém dni zážitek, který vám krásně rezonuje se srdcem i duší a někdy stačí málo, mít kontakt s přírodou, se zvířaty sic jen třeba vizuálně, prostě udělat si pohodový den. Pak i když večer třeba kouknete na televizi, tak nic vám pak nenaruší mít skvělé usínání i spánek. A jak na to usínání?

Každý má jinak, ale nej je, aspoň já to tak mám, lehnout a vnímat své tělo, zabalit své tělo vlastně do sebe, cítit sám sebe, vnímat dotyk těla s lóžem kde právě usínám. Stačí opravdu tak málo, jen se napojit na sebe a pak vás toto hřeje u srdce i duši...super. Krásné je i usínat s partnerem. Už jen ten pocit, že vedle mne je partner, kterého vnímám, cítím i slyším je super a nemusí být přitulen k vám. Jen zvuky a tma, zvuky dechu i pak v tichu tlukot srdce...to napojení dvou srdcí, které souzní a zprvu bijí každý ten svůj rytmus, ale po čase se synchrobizují, možná si to ani neuvědomujeme, nebo již dávno spíme, ale srdce ví a právě v noci, kdy my spíme souzní a komunikují mezi sebou. I v tom je krása spánku.

Tak ať se vám krásně usíná i spí po vždy nádherném dni a věřte, že každý den který máme za sebou, tak v něm najdeme i jen malinký zážitek nádherný...

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro spanek

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode