Den 3.

11.01.2021 10:17

Den 3 – Rozpouštění bariér k Lásce

 

„Našim úkolem není hledat lásku, ale pouze nalézat všechny překážky v nás, jenž jsme proti ní postavili.“

                                                       - Rúmi

 

Ve fyzickém srdci je ´OheňSrdce´ obklopen sedmi vrstvami svalů.

 

Těchto sedm vrstev se točí ve spirálovém uspořádání, vytvářejíce tkáňový vír (vortex) … takový pulzující portál, který se stahuje – roztahuje s každým srdečním tepem.

 

Uschována v těchto sedmi vrstvách je každá vzpomínka, každá emoce, každý pocit a prožitek naší cesty životem. Tyto vzpomínky v srdci nesou energetickou stopu (otisk). Když nějaký bolestivý otisk zůstane neléčený, vytvoří něco, co můžeme nazvat rouškou, nebo bariérou přirozenému plynutí lásky v našich životech.

 

V příbězích z dávných tradic a moudrostí se často vypráví o cestě skrz závoj, či bariéru … nebo strast. Možná jste slyšeli o ´Sedmi bolestech Marie?

 

Tak, či tak tyto referují o cestě do středu srdce skrz závoj utrpení (sedm vrstev svalů), kde jen světlem lásky jednotlivé závoje jsou zvednuty, každá bolest vypuštěna … osoba je tak ozářena moudrostí z této zkušenosti (prožitku).

 

Při nabytí moudrosti – daru – z tohoto prožitku naše srdce zjemní (roztají …  se říká) a brána se otevře ze široka, aby láska mohla volně téci.

 

dodatek k dnešnímu vzkazu ...
                                              Můžete si zapsat zážitek, nebo se o něj podělit … volba je vaše, ale určitě Oslavujte odvážný úkon Sebe-Lásky.

 

oprava ke včerejšímu i s moji omluvou ...

 

(tučně vytištěno je oprava)
 

 

Kdykoli my ´moderní´se na okamžik zastavíme,

vstoupíme do ticha a pozorně nasloucháme,

můžeme si všimnout, jak jiskra naší nejhlubší

přirozenosti zazáří a my jsme uvedeni do

tajemna hloubky, volání z nás, nekonečného záření vznešenosti, pokryto jest časem a prostorem  … a my zapomněli.

Textové pole: Dnes, mí drazí …

Vydejme se na cestu do středu srdce, skrze sedm závojů, vyhledejme vlastní bariéry stojící proti lásce … jakékoliv nevyléčené prožitky, bolesti, soudy nebo trápení, které si neseme v srdcích.

Jednoduchým dýcháním do srdce, dovolíme takovým prožitkům vyjít na světlo. Když se tak stane, představte si kouzelný váček, do nejž posbíráte bolestivé vzpomínky a přenesete jej do středu srdce. 
Ve středu srdce – střed našeho bytí – je oheň, do kterého vložíme onen váček. Pak již jen sledujeme, jak každá negativní vzpomínka je přetvořena v klenoty nekonečné ceny. 
Neocenitelné klenoty – tak, jak skutečně jsou.

Dále v klidu dýchejte do srdce a prožívejte si čištění a rozpouštění bariér …  Vzdejte Díky tomuto alchymistickému léčení, pak kráčejte výš s Vděčností uvědomujíce si, že toto léčení vám ozařuje cestu a otevírá Bránu do OhněSrdce, aby láska mohla plynout.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode